Wat ga je doen?
De indische keuken bestaat uit heerlijke kruidige gerechten. Maak een rijsttafel naar keuze, Soto ajam (kippensoep), Sapi daging boemboe bali (gekruid rundvlees uit bali ), Babi ketjap (varkensvlees met ketjap), Ajam besengek (kip in kokossaus), Pepesan ikan (makreelpakketjes), Sajoer boontjes, Telor kerrie (eieren in kerriesaus), Gadogado, Pangsit (deeghapje ), loempia, Kue dadar (pannenkoekjes met kokos), gebakken banaan en nog véél meer.
Je hebt de keuze om de workshop volledig naar wens zelf samen te stellen. Je ontvangt van ons een menukaart met daarop allerlei heerlijke Indische gerechten. Uit deze lijst kies je zelf wat je wilt maken tijdens de workshop. Vooraf word aan de hand van het aantal deelnemers besproken hoeveel gerechten jullie kunnen kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk de workshop volledig door ons te laten samenstellen.
Wij komen naar jou toe! Of je nu thuis, op kantoor of op een evenementlocatie bent, zolang er een fornuis, oven en watervoorziening is, kunnen wij een onvergetelijke culinaire ervaring bieden. Voor grotere groepen of locaties met beperkte faciliteiten, kunnen wij extra kook- en bakplaten meenemen.
Wij verzorgen alle ingrediënten, zodat jij je volledig kunt richten op het bereiden van heerlijke gerechten. Drankjes zijn niet inbegrepen, wij rekenen slechts eenmalige reiskosten op basis van jouw opgegeven locatie.
Geïnteresseerd in deze workshop?
Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?
Informatie aanvragen